Een gemeente die er écht toe doet

Prachtige vacatures

Mooi werk

Leuk werk in een leuke organisatie

De gemeente bestaat uit verschillende dorpen: Mijdrecht, De Hoef, Wilnis, Amstelhoek, Waverveen, Vinkeveen, Baambrugge en Abcoude. In elk dorp spelen andere onderwerpen en zijn er verschillende belangen. Dit maakt het werk uitdagend en boeiend!

Of je nu werkt aan een betere service voor de inwoner of aan het geluk van iemand die moeite heeft de eindjes aan elkaar te knopen. Je hebt altijd een baan die verschil maakt. Een baan die er écht toe doet. Want je gunt de inwoners van onze gemeente het allerbeste.

De gemeente is met ongeveer 350 collega’s trouwens één van de grootste werkgevers van De Ronde Venen. Wij zijn een organisatie met ambitieuze medewerkers, korte lijnen en een informele werksfeer. Er is veel vrijheid om te handelen. Want als jij goede ideeën hebt, dan krijg je ook de ruimte om hiermee aan de slag te gaan.

De mogelijkheden voor medewerkers zijn zeer veelzijdig. Wij investeren in jouw persoonlijke groei. Ook zaken als arbeidsvoorwaarden en loopbaanontwikkeling vinden we belangrijk.

Vacatures

De Ronde Venen wil een gemeente zijn waar inwoners, ondernemers en bezoekers graag wonen, werken, leven en recreëren. Daar zetten we onze kennis en talenten iedere dag voor in. Wil je ook bij een toegankelijke en informele organisatie werken aan de toekomst van De Ronde Venen? Bekijk dan onze vacatures en klik door naar werkeninhetwesten.nl als je wilt solliciteren.

Een fijne werkomgeving

 • samenwerken

  als basis

 • werken bij ons

  opent deuren

 • prachtige

  werkomgeving

 • online helemaal

  up-to-date

 • goed overleg

  is het halve werk