Een gemeente die er écht toe doet

Prachtige vacatures

Mooi werk

Leuk werk in een leuke organisatie

Met de kernen Mijdrecht, De Hoef, Wilnis, Amstelhoek, Waverveen, Vinkeveen, Baambrugge en Abcoude in één gemeente, is het werken altijd dynamisch. Door de verschillende aandachtsgebieden bijvoorbeeld, en de uiteenlopende belangen. Die dynamiek kan eerlijk gezegd soms best lastig zijn, maar altijd boeiend!

Ook de werkzaamheden die zijn verdeeld over vijf domeinen, maken het werk interessant. Want of je nou werkt aan een betere service voor de burger of aan het geluk van iemand die moeite heeft de eindjes aan elkaar te knopen. Je hebt altijd een baan die verschil maakt. Een baan die er écht toe doet. Je werkt immers voor de burgers van onze gemeente die we het allerbeste gunnen.

De gemeente is met ca. 320 collega’s trouwens één van de grootste werkgevers van De Ronde Venen. Wij zijn een organisatie met ambitieuze medewerkers, korte lijnen en een informele werksfeer. Er is veel vrijheid om te handelen. Want als jij goede ideeën hebt, dan krijg je waarschijnlijk ook de kans om hiermee aan de slag te gaan en deze uit te voeren.

De mogelijkheden voor medewerkers zijn zeer veelzijdig. Er wordt geïnvesteerd in je persoonlijke groei en zaken als arbeidsvoorwaarden en loopbaanontwikkeling vinden we belangrijk.

Vacatures

De Ronde Venen wil een gemeente zijn waar inwoners, ondernemers en bezoekers graag wonen, werken, leven en recreëren. Daar zetten we onze kennis en talenten iedere dag voor in. Wil je ook bij een toegankelijke en informele organisatie werken aan de toekomst van De Ronde Venen? Bekijk dan onze vacatures en klik door naar werkeninhetwesten.nl als je wilt solliciteren.

Een fijne werkomgeving

 • samenwerken

  als basis

 • werken bij ons

  opent deuren

 • prachtige

  werkomgeving

 • online helemaal

  up-to-date

 • goed overleg

  is het halve werk