Investeer in De Ronde Venen én in jezelf met het IKB

gemeente-de-ronde-venen-algemeen

Als medewerker van gemeente De Ronde Venen draag je bij aan de toekomst van de regio. Samen met je collega’s zet jij je iedere dag vol energie in voor het welzijn van de inwoners en het vlekkeloos functioneren van de verschillende domeinen. Dat is natuurlijk fantastisch werk, en daarom geeft de gemeente jou de kans ook aan jezelf te werken met het Individueel Keuzebudget (IKB).

Één budget, speciaal voor jou

Het IKB is een persoonsgebonden budget speciaal voor medewerkers van De Ronde Venen. Jíj mag bepalen hoe je dat budget besteedt! Een extra goede reden dus om naast de tijd en energie die je in de gemeente investeert ook in jezelf te investeren.

Werken aan het welzijn van anderen gaat namelijk nóg beter als je ook kunt werken aan je eigen welzijn! Een abonnement op de sportschool, lid worden van een vereniging of toch een extra studie? Met het IKB kan het allemaal!

“Sporten is voor mij eerlijk gezegd vaak wel een “moeten”, maar dat ik de fitness kan declareren via IKB, dát is voor mij een extra motivatie om mijn abonnement te houden”

Karin Smit

Creëer tijd voor nieuwe ervaringen

Werken bij gemeente De Ronde Venen geeft je de inspiratie om nieuwe dingen mee te maken en meer uit het leven te halen. Daarom kun je het IKB gebruiken om maar liefst 144 extra verlofuren te kopen bij een fulltime baan of kun je het budget omzetten in een extra uitbetaling.

Heb je altijd al een grote reis willen maken? Of lijkt het je fantastisch om écht wat leuks te gaan doen met je kinderen of met je vrienden? Dankzij het IKB kun je ook je vrije tijd vullen met onvergetelijke ervaringen die je later weer kunt delen met je collega’s bij de gemeente. Denk jij liever aan de ervaringen van later? Dan kun je het IKB ook investeren in je pensioen of als vergoeding voor de verplichte eigen bijdrage bij ziektekosten.

“Ik laat mijn IKB uitbetalen in april en augustus en ga daarvan fijn op vakantie”

Mark van Kempen

Laat je adviseren door de HRO-adviseur van jouw afdeling

Gemeente De Ronde Venen ziet graag dat jij het allerbeste haalt uit jouw IKB. Heb je vragen over de hoogte van het IKB of wil je advies over hoe je jouw IKB het beste kunt investeren? De HRO-adviseur van jouw afdeling geeft je alle informatie die je nodig hebt, zodat je het IKB kunt gebruiken zoals jíj dat wilt. Sterker nog… zoals jij het verdient!

“Ik betaal mijn lidmaatschap voor het NOLOC (beroepsvereniging) vanuit mijn IKB, daarmee blijf ik als loopbaanadviseur werken aan mijn professionaliteit én behaal ik een bruto/netto voordeel”

Jacqueline van Bruggen